Skip navigation Menu

Meld je aan voor dit symposium: Een toekomst voor jongeren!

U bent van harte uitgenodigd voor het symposium ‘Een toekomst voor jongeren!’ op donderdag 3 november te Amersfoort-Kruispunt. Een symposium voor jongeren en ouderen, voor studenten en oud-studenten. Dit symposium biedt hoop en perspectief!

Dit zeggen de sprekers over hun bijdrage aan het symposium:

Evert Jan Ouweneel: “De veelheid van wat er allemaal speelt op mondiaal, landelijk en persoonlijk niveau, maakt dat mensen ronddobberen in betekenisloosheid in een tijd die vraagt om duidelijkheid en keuzes. Het lijkt wel of we spiritueel sprakeloos zijn geworden. Wat kunnen we hier mee?”

Robert Doornenbal: “Waarom stelt iedereen zich deze vraag: ‘Waarom ben ik voortdurend met mezelf bezig?’. Ik denk dat dit onder andere het effect is van een waardensysteem dat we als vanzelf inademen. Je moet jezelf vermarkten, de meest authentieke en originele versie van jezelf zijn, is de (ondraaglijke) claim. Daar wil ik met jou over nadenken.”

Els van Dijk: “Hoe moeten we omgaan met ons dobberen in betekenisloosheid? Of met het gebukt gaan onder een claim die niet alleen onze draagkracht te boven gaat, maar voorbijgaat aan de kern van ons menszijn? In ieder geval niet door de weg van terugtrekken in je eigen bubbel (cocooning), maar vanuit het thuis zijn bij God betekenisvol leven en met hoop naar de toekomst kijken. Ik kijk uit naar uw komst.”

Van harte welkom!

Datum: donderdag 3 november
14.30u-16.30u symposium
16.30u-18.00u afscheidsreceptie

Locatie: Kruispunt Vathorst
Terschellingkade 22 Amersfoort 
Naast station Amersfoort-Vathorst

WhatsappInstagramNieuwsbrief