Skip navigation Menu

Persoonlijke Adviespraktijk

Heeft u behoefte aan een ervaren sparringpartner op een diversiteit aan onderwerpen in een christelijke context? De EH heeft haar brede ervaring met hulpverlening in de vorm van persoonlijke begeleiding ook opengesteld voor (jong) volwassenen via een Persoonlijke Adviespraktijk. Deze Adviespraktijk is er opgericht om je te helpen je te ontplooien en te ontwikkelen op de manier die het beste bij je past. Of, om het bijbels te duiden, de mens te worden die je bedoeld bent te zijn.

We stellen nadrukkelijk dat wij niét een bepaalde therapie aanbieden, maar dat we adviesgesprekken willen voeren met mensen die daar behoefte aan hebben. Daarbij gaat het om die onderwerpen waar wij in ons onderwijsprogramma ook mee bezig zijn en die zich begeven op het snijvlak persoonlijke ontwikkeling en geloofstoerusting. Bij dit alles gaan we er niet vanuit dat we de perfecte oplossing kunnen bieden, maar dat we samen kunnen optrekken met de bedoeling vooruitgang te boeken en de je zoveel handreikingen te bieden dat je daarmee zelf verder kan. Uiteraard is een constructieve opstelling van beide kanten uitgangspunt.

De gesprekken duren gemiddeld een uur, met een maximum van 6 gesprekken. Adviesgesprekken kosten €100,- per uur. Voor oud EH-studenten, mits zij niet werken, geldt een gereduceerd tarief van €50,- per gesprek. Voor oud EH-cursisten geldt een gereduceerd tarief van €75,- per gesprek.

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Binnen drie weken na aanmelding ontvangt u van ons een reactie. Uw aanmelding wordt vertrouwelijk behandeld.

Persoonlijke adviespraktijk

Naam(Vereist)
Adres
Omschrijf hierboven uw motivatie en hulpvraag (ca. 200 woorden).
AanmeldenWhatsappInstagramNieuwsbrief