Skip navigation Menu

Aanmeldprocedure

Ingangsvoorwaarde

Een havo-, vwo- of mbo niveau 4 -diploma.

Voorbereiding

Schrijf een startdocument en sla dat op in je eigen online omgeving.

Zorg voor een recente pasfoto om te kunnen uploaden in het aanmeldformulier.

Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand hebt:

  • jouw vooropleiding(en)
  • de contact­gegevens van je ouder(s)
  • de contactgegevens van je kerkelijke gemeente.
  • je eigen (!) IBAN

Als iemand anders dan jijzelf voor de opleiding betaalt, zorg dan voor een ondertekende machtiging, waarin de betaler toestemming geeft voor incassering van de onderwijskosten.

Als je in een situatie zit waarin je de opleiding wel wilt gaan doen, maar geen financiële mogelijkheden ziet (bijvoorbeeld niet bij ouders of naaste familie en niet in je kerkelijke gemeente), neem dan zo snel mogelijk contact met ons op (info@eh.nl , of 033 – 460 4000),  dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vervolg

Als we alles ontvangen hebben, krijg je een uitnodiging voor een online kennismakingsgesprek, waarin we samen afstemmen of het Traject een goede keus voor je is.

Zodra je officieel bent toegelaten, ontvang je verdere informatie per mail.

Aanmeldformulier

Open het aanmeldformulier.* In het formulier vind je altijd bovenin ook een link naar een toelichting voor als je in één van de stappen even niet meteen snapt wat er bedoeld wordt.

* Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die je hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. Privacy voorwaarden

AanmeldenWhatsappInstagramNieuwsbrief