Skip navigation Menu

Aanmelding EH Basisjaar

Ingangsvoorwaarde

Om voor het volgen van het EH Basisjaar in aanmerking te komen, moet je in het bezit zijn van een havo-, vwo- of mbo-diploma (minimaal niveau 4).

Voorbereiding

Beantwoord voordat je aan de invulling van het aanmeldformulier begint onze vragen in het startdocument en onthoud de plaats waar je dat opslaat.

Zorg voor een recente pasfoto om straks te kunnen uploaden in het aanmeldformulier.

Zorg dat je gegevens bij de hand hebt over jouw vooropleiding, de contact­gegevens van je ouder(s) en kerkelijke gemeente.

Als iemand anders dan jijzelf voor de opleiding betaalt, zorg dan voor een ondertekende machtiging, waarin de betaler toestemming geeft voor incassering van de onderwijskosten. Houd ook je eigen IBAN bij de hand, want daar vragen we om voor de inschrijfkosten.

Als je het Basisjaar bij ons zou willen volgen, maar hier geen financiële mogelijkheden voor ziet, lees dan welke mogelijkheden er zijn om je tegemoet te komen op de pagina kosten.

Aanmeldformulier

Open het aanmeldformulier.* In het formulier vind je altijd bovenin ook een link naar een toelichting voor als je in één van de stappen even niet meteen snapt wat er bedoeld wordt.

Na je aanmelding krijg je bericht over je toelating, met meer informatie over de start van de opleiding. Normaal gesproken zal je dat bericht binnen een week ontvangen, tenzij je heel erg ruim van te voren bent met aanmelden. We starten op dinsdag 3 september 2024 met het EH-Basisjaar.

Je kunt je in principe aanmelden tot 1 september 2024, maar we ontvangen je aanmelding bij voorkeur vóór vrijdag 5 juli. Zo heb je alle informatie nog voor de zomervakantie in huis.

* Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die je hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. Privacy voorwaarden

AanmeldenWhatsappInstagramNieuwsbrief