Skip navigation Menu

Praktische zaken

Startdatum: 4 februari 2025
Tijdsduur: vijf maanden (feb. t/m juni 2025)
Lesdagen: dinsdag, woensdag en donderdag op de EH, van 9.00 tot 16.30 uur
Tijdsinvestering: Het EH-Traject werkt op hbo-niveau en kost je naast de lesdag ca. 8 uur per week (opdrachten en zelfstudie).
Collegegeld: Alles over de kosten van het EH-Traject vind je hier.
Toelatingseisen: Om je aan te melden voor het EH-Traject, moet je in het bezit zijn van een mbo-4, havo- of vwo-diploma (of iets wat daarmee vergelijkbaar is).
Aanmelden: tot uiterlijk vrijdag 24 januari 2025

MDT (maatschappelijke diensttijd)

Maatschappelijke impact maken zit in het DNA van de EH én in die van MDT. Daarom zijn we blij met onze samenwerking. Omdat de EH samenwerkt met MDT, ontvang je als student automatisch ook een MDT certificaat bij je diplomering. Dit staat mooi op je CV, omdat je ermee aantoont dat je verder kijkt dan je eigen belang en dat je maatschappelijk betrokken bent. Zo maken we samen maatschappelijke impact! Lees hier meer.

Met heel veel enthousiasme zet ik me in voor het EH-Traject, want het is een voorrecht om met jongeren na te denken over de belangrijkste zingevingsvragen. Aan het einde van het jaar ben ik altijd weer dankbaar en ontroerd als ik hoor en zie hoe studenten gegroeid zijn in het kennen van God en zichzelf. Maar ook als ik bemerk dat ze een nieuw perspectief voor hun toekomst gekregen hebben. Ik hoop daarom dat je de kans grijpt om in deze vijf maanden na te denken over wat voor jou belangrijk is. Je maakt dan niet alleen een goede studiekeuze, maar je krijgt ook weer nieuwe hoop voor de toekomst.

Annette Ronner, Onderwijscoördinator EH-Traject

AanmeldenWhatsappInstagramNieuwsbrief