Skip navigation Menu

Verhuur

Bent u op zoek naar vergaderruimte in het midden van het land? Organiseert u een cursus, een jaarvergadering of een ontmoetingsdag? Denk dan eens aan ruimte bij de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. Een gevarieerd aanbod voor een gunstige prijs. U kunt kiezen uit zalen van diverse grootte, maar er zijn ook ruimten voor een gezamenlijk programma of een combinatie van beiden. De EH verhuurt alleen aan organisaties die verwant zijn aan haar missie en grondslag.
Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Grote zaal (tot 200 personen)

IMG_7083De zaal is uitgerust met een keuken/bar en een podium. Het is een ideale ruimte voor bijeenkomsten met grote(re) groepen. Er zijn mogelijkheden om gebruik te maken van een geluidsinstallatie, laptop/pc (met internet), beamer en dvd.
Vraag een offerte aan

Vergaderzaal (tot 80 personen)

IMG_7081Er zijn mogelijkheden voor weergave van audio, video en er is beschikking tot internet. Het is een ideale zaal voor workshops, presentaties, cursussen en vergaderingen.
Vraag een offerte aan

Vergaderruimte (tot 20 personen)

IMG_7082Er is standaard een whiteboard aanwezig en er zijn aansluitingen voor internet. Kortom: uitstekend geschikt voor een overleg of vergadering.
Vraag een offerte aan

Bereikbaarheid
Ons gebouw is centraal gelegen (nabij het centraal station van Amersfoort en dichtbij de A28 en A1) en er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

De huurtijden zijn van 8:00 t/m 13:00 uur van 13:00 uur t/m 18:00 uur en van 18:00 t/m 23:00 uur Hierbij geldt dat er in avonden en weekenden geen beheerder aanwezig is.

WhatsappInstagramNieuwsbrief