Skip navigation Menu
“Investeren in je persoonlijke- en geloofsontwikkeling is je leven in Zijn Koninkrijk serieus nemen.”
Julian Groenendijk, oud-cursist Persoonlijke Ontwikkeling voor Volwassenen, blikt terug op de cursus. "Het is heerlijk om 10 weken lang bezig te zijn met hoe jij kan en mag groeien als persoon in Zijn licht en je uiteindelijk tot je doel komt."
"De cursus helpt je te herbronnen bij God je Vader"
Marnix Laban liep al een tijdje tegen grenzen aan op zijn werk. Een cursus die de werkgever aanbood was nuttig, maar miste de nodige diepgang die Marnix zocht. Toen hij samen met zijn vrouw en zoon een open dag van de Evangelische Hogeschool bezocht, kwam hij in aanraking met het opleidingsaanbod van de EH.
"Ik heb niet vaak in mijn leven gehad dat ik zo zeker wist dat ik iets wilde gaan doen..."
Esther Mol: "Ik bezocht de informatieavond en al kon ik een hoop redenen bedenken om het niet te doen (nare schoolervaringen in het verleden, angst om me in groepen mensen te begeven, weinig zelfvertrouwen, de kans dat ik mezelf weer tegen zou komen, enz.) toch was ik er zeker van dat ik de cursus wilde gaan doen."
"Hé pa! Is de EH niet iets voor jou?"
“Tijdens de open dag hadden we een minicollege over de McDonalds en de supermarkt. De docent zei: stel je bent bij de McDonalds en je bestelt een burger en je krijgt een koude burger. Wat doe je dan? Ik merkte dat ik dat een heel interessant college vond. Ik had bij lessen op de middelbare school en op het mbo nooit echt nagedacht over het leven en over de keuzes die ik maakte en waarom ik die maakte. Maar wat ik nog leuker vond, was dat mijn vader er eigenlijk nog meer in meeging dan ik.”
Catharina
“Ik was overwerkt geraakt en begon me af te vragen hoe dat kwam. Ik kwam erachter dat ik mijn werk helemaal niet meer leuk vond. De inhoud van mijn toenmalige functie was behoorlijk versmald. Uiteindelijk was ik alleen maar bezig met problemen oplossen en mopperende mensen te woord te staan. Ik wilde meer zingeving. Door de EH heb ik de stap gemaakt om naar iets anders uit te kijken."
Elise
"Dit gaat helemaal tegen mezelf in, maar ik ga U wel gehoorzamen."
Inge
“Op de EH leer je op een heel positieve manier hoe God jou begeleidt en hoe Hij jou draagt.”
Ruud
"Wanneer je God in je keuzes betrekt, krijgt je aanwezigheid een betekenis en kan je als christen verschil maken."
Sandra
"Ik ervaarde chaos in mijn hoofd en was op zoek naar rust, naar zingeving en vroeg me af: wat zou God willen dat ik ga doen?"
AanmeldenWhatsappInstagramNieuwsbrief