Skip navigation Menu

“Je kunt hier alles zeggen en delen, zonder rare blikken. Je wordt geaccepteerd zoals je bent!”

“Het is eigenlijk mijn zus die mij een beetje heeft overgehaald om het Basisjaar te doen. Ik had namelijk nog geen idee wat voor vervolgopleiding ik wou doen en zij heeft ook op de EH gezeten. Ze zei dat het heel leuk was en ik vond me een jaar richten op God en mijzelf ook een heel fijn idee. Dus besloot ik naar een open dag te gaan, die beviel mij heel erg en nu zit ik hier!

Ik vind het heel erg leuk tot nu toe! De colleges zijn erg leerzaam en vooral het college persoonlijke ontwikkeling vind ik interessant. Het rooster, de lessen, activiteiten, etc. zijn allemaal ook goed geregeld en duidelijk, en als dat niet zo is, is er altijd iemand naar wie je toe kan gaan.

Ik hoop veel uit dit jaar te halen! Ten eerste hoop ik een band met God op te bouwen en me echt meer te verdiepen in wat Hij met mij wil. Zo hoop ik ook te ontdekken met welke studie ik aan de slag wil gaan volgend jaar. In persoonlijke ontwikkeling hoop ik ook verder te komen, om mezelf beter te leren kennen.

De sfeer met andere studenten is heel fijn! Dat verbaasde mij eerlijk gezegd ook nog wel een beetje de eerste dagen. Ik dacht dat iedereen al wel iemand kende en dat er allemaal aparte groepjes zouden komen, maar je kunt met iedereen kletsen en het is hartstikke gezellig! Ook in de tutorgroep kun je alles zeggen en delen, zonder rare blikken en je word geaccepteerd zoals je bent!”

WhatsappInstagramNieuwsbrief