Skip navigation Menu

Biografie Sietske Zuurman

Mensen in contact brengen met zichzelf (Wie ben ik, hoe leef ik, wat wil ik?) én met God (Wie is mijn Schepper, wat wil Hij en hoe kan ik Hem verstaan?). Dat is waarmee ik mij graag mee bezighoud.

Jarenlang werkte ik na mijn studie Journalistiek (in Amersfoort/Ede) bij Zendtijd voor Kerken en de Evangelische Omroep. Ik merkte vaak dat mensen mij snel in vertrouwen namen. En ik vond het geregeld jammer dat ik niet langer met hen kon optrekken. 

Ik ben getrouwd, kreeg vier kinderen en dacht altijd later nog wel eens iets anders te gaan doen wat nog meer paste bij mij. Dat ‘later’ werd vervroegd door een flinke burn-out in 2014. Ik leerde dat ik lang niet goed voor mijzelf gezorgd had en zag in dat ik het vanaf dat moment anders moest gaan doen. Dat hield ook ander werk in. Nadat ik was opgekrabbeld, begon ik een, inmiddels afgeronde, vierjarige studie tot christelijk ervaringsgericht therapeut.

Begin 2017 startte ik met mijn praktijk De Binnenkamer én als tutor bij het EH-Traject. Ik vind de combinatie tussen deze twee werkplekken heel prettig, ze vullen elkaar goed aan.

Oprechte aandacht, doorvragen, contact van hart tot hart en praktische oefeningen doen. Dat zijn helpende elementen voor studenten (en volwassenen) om meer zicht op zichzelf te krijgen. God is voor mij de Bron van leven, degene die een mens heel kan maken. Hij is mijn uitgangspunt en geeft mij mijn levensdoel.

Ik geef les in de vakken Presenteren en Praktische Levenskunst. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen en geniet ik regelmatig van nieuwe werkzaamheden en mensen om mij heen!

WhatsappInstagramNieuwsbrief