Skip navigation Menu

Onze nieuwe huisstijl

De EH heeft een nieuwe huisstijl! We zijn trots op ons nieuwe logo, nieuwe visuals en een frisse uitstraling die beter aansluit bij onze doelgroep.

Het logo
Het nieuwe logo komt je misschien bekend voor. Het is namelijk afgeleid van een logo dat we al wel eens vaker gebruikte, het vierkante blokje met de EH letters. Daarnaast maken we gebruik van frisse kleurtinten die aansluiten bij onze doelgroep. Dit zie je ook terug in ons nieuwe EH-Magazine!

Het logo van de EH visualiseert een boek (leren), maar ook de christelijke stem in de samenleving (spreekwolkje). De vorm springt uit de schaduw de spotlight in. De woorden Evangelische Hogeschool spreken voor zich: God staat centraal. Dit symboliseert waar de EH voor staat. Met een opleiding van de EH sta je sterker in het leven, leer je meer over jezelf, wie je bent en wat voor jou echt belangrijk is. Gods liefde en zijn perspectief voor je leven is de basis voor alles wat we doen.

Het vervolg
De komende weken wordt de nieuwe huisstijl geleidelijk ingevoerd. We passen stapsgewijs onze website en ons marketingmateriaal aan met de nieuwe huisstijl, zodat ons merk overal hetzelfde uitstraalt. Om papierverspilling te voorkomen zijn er tijdelijk nog uitingen in de oude stijl in omloop.

WhatsappInstagramNieuwsbrief