Skip navigation Menu

Elin: “Mijn zelfbeeld is nu versterkt en gegrond in Gods liefde voor mij.”

Toen Elin van Hoffen de enthousiaste verhalen over de EH hoorde van een vriendin, wekte dat haar interesse op. Ze hoorde niet alleen wat haar vriendin meemaakte, ze zag ook echt een positieve verandering bij haar. Daarom besloot ze zich uiteindelijk aan te melden voor het EH-Traject.

In de knoop

“Aan het begin van het Traject was mijn hoofd net als heel veel strengen wol die in de knoop waren geraakt. Het begin en het eind waren niet te vinden. Nu zijn er al een hele hoop ontward en ontknoopt en met alle losse draadjes hoop ik de rest van mijn leven iets moois te maken!”

Gods Koninkrijk op aarde

“Ik heb veel geleerd over het geloof. Van verschillende manieren om te bidden tot leessleutels voor het Bijbellezen. Hierdoor is mijn tijd van gebed bewuster en doelgerichter geworden en ik kan veel dieper ingaan op Bijbelgedeelten. Ook heb ik geleerd hoe het Koninkrijk van God eruitziet en dat het ‘reeds’ is maar ook ‘nog niet’. Ik weet nu meer over hoe ik mijn steentje kan bijdragen in Gods Koninkrijk hier op aarde.”

Groei kost tijd

“Ook heb ik geleerd dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik voor mezelf op mag komen. Ik heb geleerd geduld te hebben met mezelf en mijn grenzen beter te bewaken. Ik weet nu dat het soms goed is om nee te zeggen en dat ik assertief mag zijn. Mijn zelfbeeld is nu versterkt en gegrond in Gods liefde voor mij. Dankzij het Traject besef ik dat groei tijd kost en dat ik die tijd ook mag nemen om te leren en te bloeien!”

Met Hem leven

“Ik kijk ernaar uit om samen met God verder te gaan. Ik ben blij met alle input die ik heb gekregen en zal er nog vaak aan terug denken of zelfs naar terug zoeken om geloofs- en persoonlijke kwesties uit te werken. Ik verwacht niet dat alles van een leien dakje gaat, maar ik weet wel dat God erbij zal zijn en dat ik met Hem mag leven.”

Pas net begonnen

Ik hoop mijn creativiteit te gebruiken om mooie dingen te creëren en in samenwerking met God dingen op te zetten die voor positieve verandering gaan zorgen in mensenlevens, waardoor zij ook dichter bij God komen. Ik wil liefde, blijdschap, vrede en hoop zaaien, overal waar ik kom. Ik leef met God en wil Jezus laten zien op mijn unieke manier. En als ik mezelf toch wat hopeloos voel, hoop ik naar God te gaan en te bidden voor de dingen, mensen en situaties die me dwars zitten. Als ik mijn twijfels bij Hem breng, geeft Hij rust. Ik stel mijn vertrouwen op Hem, want Hij is nog niet klaar. Hij is pas net begonnen.”

WhatsappInstagramNieuwsbrief