Skip navigation Menu

Ik heb er zin in!

Job Logmans

“Ik heb er zin in om volgend jaar het Basisjaar te gaan doen! Op het vwo ging het me allemaal best makkelijk af; ik hoefde weinig te doen en haalde goede cijfers. Tegelijkertijd ervaarde (en ervaar) ik ook een bepaalde stress om te slagen in het leven, mede omdat ik geen flauw idee heb van wat ik wil of wat ik later ga doen.

Ik zie er naar uit om dat het komend jaar te gaan ontdekken. Juist omdat je bij wijze van spreken niet kunt zakken voor de EH, je aan je studiekeuze en studievaardigheden gaat werken en concreet aan de slag gaat met je toekomst, hoop ik dat het me rust gaat brengen. Ook op het gebied van het geloof wil ik de zoektocht aan gaan. Ik geloof niet dat God niet bestaat, maar over allerlei zaken heb ik wel vragen.

Op dit moment plan ik niet al te veel vooruit; ik bekijk het dag voor dag. Volgend jaar rond deze tijd hoop ik daar veranderd in te zijn. Dat ik verder vooruit kan kijken en dat ik een doel heb voor mijn leven. Ik ben heel benieuwd naar wat de EH me gaat brengen.”

Op zoek naar een uitdagend tussenjaar? Doe dan het EH-Basisjaar! Een unieke voorbereiding op jouw vervolgopleiding! Vraag de studiegids aan

WhatsappInstagramNieuwsbrief