Skip navigation Menu

"Gestalte geven aan mijn roeping"

Daniël Veurink

“Ik ben niet christelijk opgevoed en daardoor was het Basisjaar voor mij echt een soort fundament. Naast veel Bijbelkennis te hebben gekregen, heb ik ook geleerd hoe ik die kennis concreet kan toepassen in mijn leven. Mijn relatie met God is sterker geworden door de thema’s die het afgelopen jaar aan de orde kwamen. Ik heb ontdekt wat het betekent om een discipel van Christus te zijn.

Op persoonlijk gebied ben ik ook veranderd. Eerst was ik nogal aarzelend en had ik grote moeite met het maken van keuzes. Dankzij de EH ben ik zelfstandiger geworden, durf ik verantwoordelijkheid te nemen en durf ik te kiezen. Daarnaast heb ik veel geleerd over de verhouding tussen wetenschap en geloof, hoe ik kan plannen, om kritisch te zijn, om feedback te geven en te ontvangen, om mijn mening te verwoorden en hoe ik in een groep moet samenwerken.

Volgend jaar

Volgend jaar ga ik Fysiotherapie studeren. Een opleiding die heel erg aansluit bij mijn sociale en sportieve kwaliteiten. Later hoop ik in mijn werk mensen niet te behandelen als patiënten, maar hen als persoon te zien en op die manier een stukje waarde te geven. De EH heeft me geholpen om mijn toekomstig beroep niet alleen als baan te benaderen, maar het vooral te zien als het gestalte geven aan mijn roeping.”

Op zoek naar een uitdagend tussenjaar? Doe dan het EH-Basisjaar! Een unieke voorbereiding op jouw vervolgopleiding! Vraag de studiegids aan

WhatsappInstagramNieuwsbrief