Skip navigation Menu

Studiekeuze

Al vroeg in het jaar gaan we op een eigen manier aan de slag met je studiekeuze. Wat typeert jou? Wat zijn jouw uitdagingen en drijfveren? Hoe studeer jij en is dat efficiënt? Kun je doorzetten en werken met een goede timing? Moest je hard werken voor je school of opleiding? Of juist niet? Ben je een dromer, denker, doener? Perfectionist, faalangstig?

Hoe zien eventuele studies én werkvelden er werkelijk uit? Je leert ook om overtuigend te presenteren, handig samen te werken en te reflecteren. Wij denken dat aandacht voor deze dingen meewerkt aan het maken van een goede studiekeuze.

Het bereid je goed voor op het hoger onderwijs, zodat je daar ontspannen kunt studeren en om weet te gaan met studiedruk en presteren. En als je al weet wat je wilt gaan studeren? Dan kan het een mooie bevestiging van je keuze zijn.

bernard2

Bernard (oud-student)

“Ik heb mijn studiekeuze gemaakt tijdens mijn Basisjaar. De EH heeft deze keuze voor mij vergemakkelijkt door te helpen bij het zicht krijgen op mijn kwaliteiten, mijn persoonlijkheid en welke studie(s) daarbij zouden kunnen passen.”

Vraag de studiegids aan
AanmeldenWhatsappInstagramNieuwsbrief