Skip navigation Menu

EH-Basisjaar

Ben jij straks klaar met mbo, havo of vwo? Dan is het EH-Basisjaar echt iets voor jou! Het is de beste voorbereiding op jouw vervolgopleiding!

Hoe wil jij in het leven staan? Met die vraag ga je aan de slag tijdens het EH-Basisjaar. De maatschappij is zo hectisch dat er vaak geen tijd is om zelf keuzes te maken en erover na te denken waar je voor staat. Je bent nu druk bezig om je diploma te halen. Daarna ga je studeren en voor je het weet heb je een baan en maak je carrière. Wanneer je kiest voor het EH-Basisjaar neem je een jaar lang de tijd om je te bezinnen op het doel van dit alles. Wat is voor jou belangrijk?

Fleur (student 2013/2014)

“Tegen een ieder die voor de keuze staat om het Basisjaar te volgen, zou ik zeggen: doen! Het is ontzettend bijzonder: je leert veel over God, jezelf maar naast dat alles is het echt een prachtig jaar waar je veel vrienden maakt en wat gewoon ontzettend tof is”

Vraag de studiegids aan

De volgende onderdelen zijn verwerkt in het onderwijsprogramma: Geloofstoerusting, Persoonlijke ontwikkeling, Oriëntatie op cultuur en maatschappij, Studievaardigheden, Intellectuele ontwikkeling en Oriëntatie op studie en beroep.