Skip navigation Menu

Op kamers

Wanneer je gaat studeren dan is het leuk om op kamers te gaan. Natuurlijk kan je dat zelf uitzoeken, maar als EH kunnen we je daar ook bij helpen. Jaarlijks wordt namelijk ongeveer half juni aan alle studenten die zich op dat moment ingeschreven hebben voor het Basisjaar een kamerlijst toegezonden. Op die kamerlijst staan een aantal kamers van particulieren die jaarlijks kamers aan studenten van de EH verhuren. Overigens is het niet zo dat de EH bemiddelt. Hou er rekening mee dat kamerhuur al snel zo’n €200,- per maand kost.

Jouw rechten

Wil je meer weten over jouw rechten wanneer je een kamer huurt? Het RIC (Rechtsbijstandverzekering Informatie Centrum) heeft alle zaken voor jou op een rijtje gezet. Klik hier voor meer informatie. Wil je weten hoe jij (energie)kosten kunt besparen wanneer je op kamers gaat? De Consumentenbond heeft een aantal tips voor je!

Kamer te huur?

Heeft u een kamer in de aanbieding voor EH-studenten? Download dan hier het Formulier Kamerverhuur en stuur het op naar Evangelische Hogeschool, Drentsestraat 1, 3812 EH Amersfoort.

AanmeldenWhatsappInstagramNieuwsbrief