Skip navigation Menu

Persoonlijke begeleiding

De EH vindt het leren van jouw kwaliteiten én ervaringen belangrijk en investeert daar veel in om je zo te kunnen begeleiden bij je persoonlijke groei. Kwaliteiten zijn door God gegeven en mogen worden benoemd. Ook is het van belang om te bespreken hoe je die kwaliteiten in jouw leven kunt (gaan) gebruiken en hoe je van betekenis kunt zijn in deze wereld.

De EH investeert in ontmoeting en daarom zijn de colleges ook `schermvrij’, zodat er alle ruimte is voor concentratie en echt gesprek.

Je wordt tijdens het EH-Basisjaar begeleid door een ervaren tutor die je advies geeft en je ontwikkeling stimuleert. Hij of zij volgt je het hele Basisjaar; houdt de vinger aan de pols wat betreft je studieresultaten, is je vraagbaak én volgt je persoonlijke groei. Ook kom je elke week in je tutorgroep bij elkaar (ongeveer 12-14 personen) om te reflecteren, te verdiepen en samen te bespreken wat de aangeboden stof met je doet.

kirsten1

Kirsten (oud-student)

“Op de EH leerde ik heel praktisch om mijn geloofsleven vorm te geven. Ik weet nog dat ik vaak dacht dat ik erg zou veranderen als ik mij zou openstellen voor God. En ik wilde niets liever dan gewoon mijzelf blijven. Totdat mijn tutor tegen mij zei: “Maar als je God toelaat in je leven, dan word je toch júist jezelf?”

Vraag de studiegids aan

 

AanmeldenWhatsappInstagramNieuwsbrief