Skip navigation Menu

“Ik hoop erachter te komen wat mijn gaven en talenten zijn en hoe ik die kan inzetten.”

“Een paar jaar geleden had ik een gesprek met mijn achternicht over allerlei levensvragen. Ik gaf aan dat ik niet wist wat ik moest gaan studeren en dat ik onzeker was over mijn plekje in deze grote wereld. Zij sprak over haar Basisjaar op de EH en raadde dit mij ook aan. Ik ben eraan toe om mezelf te gaan vormen en te ontdekken wie ik ben en mag zijn in Gods Koninkrijk.

De eerste weken zitten er op en ik vind het ontzettend gezellig. Ik voelde mij direct veilig. De docenten hebben een oprechte interesse in de studenten en daarnaast is het fijn om te weten dat je medestudenten met soortgelijke redenen hier zijn en ook het verlangen hebben God te betrekken bij hun levenskeuzes.

Ik hoop met hulp van de EH erachter te komen wat mijn gaven en talenten zijn en hoe ik die kan inzetten in mijn vervolgstudie. Ik wil graag beseffen dat alleen Gods genade genoeg is voor mij en dat ik mezelf voor niemand hoef te bewijzen.

Ik heb een extreem leuke tutorgroep, de tutorgenoten zijn heel open naar elkaar en kunnen in vertrouwen veel met elkaar delen. Ik woon met zeven EH-studenten in een woonzorgcentrum in Amersfoort. Het is erg fijn om ook met hen aan het eind van de dag even na te kletsen over wat onze ervaringen waren die dag.”

WhatsappInstagramNieuwsbrief