Skip navigation Menu

“Ik hoop straks te kunnen zeggen dat ik een diepe en vruchtvolle relatie heb mogen opbouwen met God en andere studenten.”

“Ik heb de EH om meerdere redenen overwogen. Ik was net gestopt met mijn studie en ik wist niet meer wat ik moest doen. Daarbij had ik grote vragen over mezelf en over het geloof. Ik besloot de EH te doen omdat ik een jaartje nodig bleek te hebben om mijn plekje in deze wereld en mijn visie op deze wereld te vinden.

Mijn eerste indruk van het Basisjaar is zeer positief. Ik ben vooral positief over hoe gemakkelijk studenten en leraren wisselen tussen gezelligheid en een goed gesprek. Dagelijks vinden er interessante gesprekken plaats waar veel van te leren is, maar er is ook dagelijks zo veel lol te maken met iedereen.

Ik hoop aan het einde van het jaar te kunnen zeggen dat ik een diepe en vruchtvolle relatie heb mogen opbouwen met God en andere studenten hier op de EH. Daar hoop ik de rest van mijn leven de vruchten van te plukken.

De omgang met andere studenten voelt zeer veilig en vertrouwd. Zelfs nu na een paar korte weken al durf ik diepe gesprekken te hebben met andere studenten terwijl dit iets is wat ik normaal erg lastig vind. En gelukkig is er natuurlijk ook een hoop gezelligheid.”

WhatsappInstagramNieuwsbrief