Skip navigation Menu

Fysiek onderwijs op de EH

Het Basisjaar dat volgende week gaat starten, zal voor het overgrote deel bestaan uit colleges die plaatsvinden in Amersfoort. Fysiek onderwijs op de EH, het kan weer, en wij gaan het doen! Uiteraard geheel coronaproof.

Vind jij ontmoeting en persoonlijk contact met docenten een leeftijdsgenoten belangrijk en wil jij daarin investeren? Verlang jij naar verdieping van je geloof, wil jij ontdekken wie jij bent en welke studie het beste bij jou past? Kom dan naar het Basisjaar, want we willen heel graag samen met jou met deze zaken aan de slag!

Oriëntatie
De oriëntatie op vervolgstudie is voor veel jongeren bemoeilijkt. Misschien geldt dat ook wel voor jou omdat je bijvoorbeeld de opleiding van jouw interesse niet kon bezoeken. Daardoor is het lastig om je een goed beeld te vormen van wat je te wachten staat, en dat maakt je studiekeuze onzeker. Op de EH krijg je een jaar lang de tijd om hier mee aan de slag te gaan, en word je daarin persoonlijk begeleidt zodat jij een goede studiekeuze kunt maken die past bij wie jij bent, bij waar jouw kwaliteiten en waarmee jij dus van betekenis kunt zijn voor deze wereld!

Goede basis
Juist in deze verwarrende tijd waarin er veel onduidelijk en onzeker is, is het belangrijk om een goede basis te leggen waarop je straks kunt bouwen en je toekomst tegemoet kunt gaan. Er komt veel op je af en je staat op een punt in het leven dat je keuzes moet maken op persoonlijk, geloofs- en studiegebied. En je bent niet de enige wanneer je denkt dat er op die keuzes veel druk ligt. Met een opleiding van de EH sta je sterker in het leven, je weet wie je bent en wat voor jou echt belangrijk is.

Als EH onderscheiden we ons van alle andere scholen doordat het onderwijs zo wordt ingevuld dat je het grootste deel van de week op de EH aanwezig bent voor colleges, persoonlijke begeleiding en gesprekken.

Heb je interesse?
Neem contact met ons op via info@eh.nl of via WhatsApp… want: aanmelden kan t/m 4 september!

WhatsappInstagramNieuwsbrief