Skip navigation Menu

EH-Traject 2017 start met 83 studenten

Het EH-Traject 2017 is dinsdag 31 januari van start is gegaan met 83 studenten. De vijf maanden durende opleiding is bedoeld voor jongeren die voortijdig zijn gestopt met hun studie, of die na een periode van reizen of werken behoefte hebben aan bezinning op de toekomst. Het EH-Traject wordt dit jaar voor de twaalfde keer aangeboden.

Op donderdag 9 februari vindt de officiële opening van het EH-Traject plaats in kerkelijk centrum De Brug te Amersfoort. De openingstoespraak wordt verzorgd door directeur Els J. van Dijk en heeft als titel `Van de dingen die niet voorbij gaan’. Van Dijk zal een schets geven van de moderne samenleving, welke impact dat heeft op jongeren en welke actuele taak de school heeft. “Op de EH investeren we in een gemeenschap waarin het verlangen naar het leven zoals God het bedoeld heeft, geoefend wordt. We vieren dit jaar dat we dit al 40 jaar mogen doen met onderwijs vanuit het fundament van Gods Woord. We mogen een plaats zijn waar het perspectief van het Koninkrijk levend gehouden wordt. Daarom vieren we de dingen die niet voorbijgaan,” aldus de EH-directeur.

In het EH-Traject staan o.a. persoonlijke ontwikkeling, geloofstoerusting, oriëntatie op cultuur en maatschappij en studiekeuze centraal. Tijdens het Traject biedt de EH studenten een fundament van waaruit ze zich kunnen richten op hun toekomst in studie, beroep, kerk en maatschappij.

WhatsappInstagramNieuwsbrief