Skip navigation Menu

De EH zoekt een Manager algemene zaken

voor ca. 0,8 fte

De Evangelische Hogeschool is op zoek naar een enthousiast, flexibel en stressbestendige manager algemene zaken / hoofd bedrijfsvoering.

Jaarlijks studeren ca. 250 studenten aan de EH. In verschillende opleidingen en cursussen ontdekken zij hoe ze sterker in het leven kunnen staan, wie ze zijn en wat echt belangrijk is; kortom een opleiding van de EH is de beste basis voor het leven. Als manager algemene zaken / hoofd bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de diensten die de bedrijfsvoering van de EH mogelijk maken. Dat betekent aansturing van de functies Fondswerving, Facilitaire dienst, Personeelsadministratie, Financiële administratie en Donateursadministratie. Voor deze functies ben je het centrale aanspreekpunt in een dynamische omgeving. Samen met de directeur vorm je de tweehoofdige leiding van de school.

Wij bieden je (het liefst m.i.v. 1 april a.s. of zo spoedig mogelijk daarna) een baan bij de meest inspirerende Hogeschool van Nederland, waarin je werk en geloof mag combineren en een marktconform salaris.

Jouw verantwoordelijkheden en taken:

Je werk omvat o.a. de volgende aspecten:

  • Financieel beleid en beheer: Financiële interne- (maandelijks) en Bestuursrapportage (elk kwartaal) – giften en exploitatie, opstellen (meerjaren)begroting, voorbereiden jaarrekening en begeleiden accountantscontrole, voorbereiden en ondersteunen sponsoracties
  • Omgevingsmanagement: contacten met werkveld organisaties (CBF, GDN), verzekeraars, financiële dienstverleners
  • Informatievoorziening en datamanagement: inrichting systeemlandschap (CRM, financiën en onderwijs), implementatie standaard rapportages, inrichting en content website en onderwijsomgeving (MS Teams)
  • Personeelsbeheer: Arbeidsvoorwaardenbeleid, inschaling en begeleiding medewerkers

Kwalificaties en vaardigheden:

Om deze functie goed te kunnen vervullen, is het noodzakelijk dat jij je herkent in de volgende omschrijving: je bent een leider en weet visie te ontwikkelen. Je bent financieel deskundig met gevoel voor marketing. Je werkt planmatig en beleidsmatig, je bent communicatief sterk in woord en geschrift terwijl je ook analytisch, flexibel en inventief bent. Je vind het prettig om zelfstandig te werken en eigen verantwoordelijkheid te dragen en je bent niet snel uit het veld geslagen. Kortom, je hebt een daadkrachtige en ondernemende instelling.

Wij verwachten van sollicitanten dat zij van harte instemmen met de grondslag van de EH en kerkelijk meelevend zijn.

Relevante werkervaring strekt zeker tot aanbeveling.

De EH heeft eigen arbeidsvoorwaarden. De honorering voor deze functie is vergelijkbaar met schaal 11 van de cao HBO.

Over de Evangelische Hogeschool

Stichting Evangelische Hogeschool (EH) te Amersfoort verzorgt het Basisjaar, het Traject en de M-Route. Het Basisjaar bereidt studenten voor op een vervolgstudie door middel van persoonlijke, Bijbelse, culturele, wetenschappelijke en praktische vorming. Het Traject is een opleiding van vijf maanden, die studenten verder helpt die om uiteenlopende redenen zich halverwege het schooljaar willen bezinnen op hun volgende stap in de toekomst. De M-Route is een (deeltijd)opleiding van één dag in de week gedurende vijf maanden waar mbo’ers naast hun werk, persoonlijke vorming ontvangen. Verder biedt de EH ook een cursus voor persoonlijke ontwikkeling volwassenen aan. De EH is ongesubsidieerd en is afhankelijk van giften van een vriendenkring.

Heb je interesse? Je kunt je duidelijk gemotiveerde sollicitatie voor 12 maart a.s. vertrouwelijk richten aan mw. E.J. van Dijk, Drentsestraat 1, 3812 EH Amersfoort, of via info@eh.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 11.

WhatsappInstagramNieuwsbrief