Skip navigation Menu

EH Inspiratiebijeenkomst Leiderschap en zingeving

Leiderschap en ondernemerstalent wordt in onze maatschappij vooral afgemeten aan prestaties en succes. Een smalle meetlat die zingeving laat verbleken. Maar hoe geeft u als christen handen en voeten aan zingeving in uw leiderschap? Hoe vormt u leiderschap dat verder en breder kijkt? Wat faciliteert u voor uw medewerkers om te werken aan een zingevende toekomst? Daar denken we graag samen over na tijdens de EH Inspiratiebijeenkomst op donderdag 3 oktober 2024.

Sprekers

  • Anne van Olst, directeur EH
  • Wouter Verbruggen, directeur Verbruggen Palletizing Solutions B.V.
  • Oud-studenten EH

Wouter Verbruggen
Wouter Verbruggen, directeur van Verbruggen Paletizing Solutions B.V., deelt op de inspiratiebijeenkomst zijn christelijke visie en manier van leidinggeven. Hoe geven zij het geloof vorm binnen het MT en de bedrijfsvoering? Wat inspireert hen om met hun werknemers toonaangevend te willen zijn in hun betrokkenheid op klanten? Hoe geven zij handen en voeten aan hun duidelijke missie, waarden en doelstellingen? Een inspirerend en leerzaam verhaal voor iedere christen!

Anne van Olst
De EH werkt vanuit de christelijke visie aan de vorming van toekomstig leiderschap in de nieuwe generatie talentvolle jongeren. In een uitdagend tussenjaar krijgen 150 tot 200 jongeren per jaar vorming mee vanuit de zingeving die onze Schepper en Verlosser aan ons werk en leven geeft.

De directeur van de EH, ds. Anne van Olst, deelt die belangrijke visie waarmee toekomstig leiders en werknemers verschil kunnen maken in opleiding en werk. Aan de hand van zijn toespraak praat u hierover verder tijdens de maaltijd met elkaar én met een groep EH studenten.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 3 oktober 2024
Tijd: 16.00 uur inloop, programma is van 16.30 tot 19.30 uur, inclusief maaltijd
Locatie: Verbruggen Palletizing Solutions B.V., Bouwerskamp 13, 8301 AE Emmeloord
Kosten: Voor bedrijven uit ons bedrijvennetwerk is de EH Inspiratiebijeenkomst gratis. Aan overige bedrijven vragen wij een financiële bijdrage van € 45,-.

Aanmelden

Meld u hier aan voor de EH Inspiratiebijeenkomst Leiderschap en zingeving.

WhatsappInstagramNieuwsbrief