Studiekeuze event

Op donderdag 20 november 2014 vindt het EH-Studiekeuze event plaats, een event bedoeld voor alle middelbare scholieren van H4,5 en V5,6, MBO-ers en HBO-ers die een andere studie overwegen. Daarnaast is er een programma voor ouders, decanen, docenten, jeugdwerkers en -leiders.

Tijdens deze dag willen we door middel van workshops en studieflitsen aandacht schenken aan alle vragen rondom studiekeuze, studeren en christen-zijn. Vragen als: Hoe maak je een studiekeuze? Wat heeft je geloof te maken met kiezen? Hoe zit je in elkaar? Welke talenten heb jij en welke studie past daarbij? Wat zijn de valkuilen en uitdagingen bij de verschillende studierichtingen? Hoe voorkom je voortijdig stoppen in het hoger onderwijs? Hoe bereid ik mij voor op een wetenschappelijke studie? Hoe sta je in de studentenwereld? Welke christelijke studentenverenigingen heb je? Waar staan ze voor en welke rol kunnen ze spelen tijdens je studietijd?

De workshops worden gegeven door diverse deskundigen met veel ervaring op het terrein van studiekeuze en het begeleiden van jongeren. Bekijk hier het programma van het EH-Studiekeuze event.

Het EH-Studiekeuze event is gratis toegankelijk. Benieuwd naar wat je donderdag 20 november kunt verwachten? Bekijk het filmpje!